TIME OUT ’74

Volleybalvereniging Time Out ’74 speelt in de gymzaal van MFA Het Hanzehuys.

MEER INFORMATIE OVER VOLLEYBALVERENIGING TIME OUT ’74 VINDT U HIER >

Tijdelijke sluiting MFA het Hanzehuys

Nadat ons nieuwe MFA het Hanzehuys in mei 2019 geopend is, zijn er een aantal mooie maanden geweest. Iedereen genoot volop van de mogelijkheden die het MFA te bieden heeft. Nog niet alles stond op de rit, maar het zag er rooskleurig uit.

Helaas hebben Raimond en Pieta (de exploitanten van het Hanzehuys) in december 2019 besloten te gaan stoppen. Natuurlijk respecteerden wij hun beslissing en waarderen wij hun inzet die zij gegeven hebben voor het Hanzehuys.
Zij zouden tot en met vrijdag 10 juli nog open zijn en daarna hun deuren sluiten. Die tijd is inmiddels aangebroken. De deuren zijn voor nu dus tijdelijk gesloten.

Nu het zomervakantie is, zijn er weinig tot geen verenigingen die gebruik zouden maken van ons mooie MFA. Dit komt voor nu dus prima uit. Na de zomervakantie hopen wij weer open te kunnen. Op welke manier is nog niet helemaal bekend. Met de verenigingen zijn wij hierover al in gesprek geweest. Zij zijn al op de hoogte van de stand van zaken tot nu toe.

Achter de schermen zijn wij al geruime tijd bezig met nieuwe en/of andere mogelijkheden verkennen. Vele gesprekken zijn gevoerd. Te denken valt dan aan verenigingen, andere MFA’s en dorpshuizen, de gemeente, instanties en tip- en raadgevers. Daarnaast ook met mogelijke geïnteresseerden. Helaas is de match nog niet gevonden. Dat is natuurlijk jammer voor nu, maar wij zijn nog in volle gang.

Zodra er meer bekend is, zullen wij dit uiteraard direct melden. Voor nu is MFA het Hanzehuys dus tot nader bericht gesloten.

Wij hopen snel een goed bericht te kunnen delen. Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie en hopelijk tot snel!

We zijn bereikbaar: info@mfamaasbommel.nl